Карди Би се разведува!?

Карди Би се разведува!?

Карди Би во живо на својот Инстаграм  ја кажа вистинската причина за разводот со сопругот Офсет.

Таа вели дека гласините во медиумите не се точни – вистинската причина е што таа е уморна од расправии со маж кој повеќе не го сака.

Ништо од тоа што го прочитавте во медиумите не е точно, освен фактот дека се разведувам. Поминав четири години во брак со овој човек, имаме едно дете заедно. Уморна сум од тоа постојано да се расправам со него“, изјави Карди.

„Едноставно,тоа е тоа. Јас дури и не пуштив солза кога поднесов барање за развод. Ми се гадеше. Порано плачев поради неговите глупости, но сега веќе не“.

Раперката неодамна поднесе барање за развод од нејзиниот сопруг Офсет, по три години брак.