Карди Би се пофали со нова тетоважа

Карди Би се пофали со нова тетоважа

Карди Би со гордост ја покажа својата нова тетоважа на Инстаграм.

Тату-мајсторот, чие дело е тетоважата, напиша дека на тетоважата работеле во десет различни градови.

View this post on Instagram

I suck the shit out my stomach for this

A post shared by Cardi B (@iamcardib) on