Камерата сними како Меган се обидува да му се обрати на Хари, но тој не реагира

Меган и Хари досега немаа ситуација во јавноста што се чинеше дека нешто не е во ред меѓу нив, или барем не толку многу се зборуваше.

Oваа ситуација што се случи на еден прием беше снимена со камера и сега за истата коментира целиот свет.

Меган Маркл во еден момент се обиде да се сврти кон Хари, што тој одговори само со очите и ѝ покажа да се сврти напред.

Збунета Меган се обиде повторно да му се обрати на нејзиниот сопруг, а потоа едноставно остана во небрано, бидејќи Хари повторно го стори истото.

Фановите пак, за оваа ситуација што се случи на балконот на Бакингемската палата веднаш почнаа да коментираат, но се уште не е познато дали е во прашње лошата врска е помеѓу брачните партнери или видеото само е протолкувано.