Какво промашување на Мотинг !

Какво промашување на Мотинг !

ПСЖ не го победи Стразбур и ја одложи извесната промоција за старо – нов шампион на Франција откако одиграа 2-2.

Сепак „потегот“ на мечот го имаше Чупо Мотинг кој од самата гол линија не постигна погодок, потег за промашување !