Какви костими за капење треба да облечат мажите ова лето ?

Какви костими за капење треба да облечат мажите ова лето ?

Слип гаќички или бермуди за капење се трендовите на машките костими за капење за лето 2017  кои наведуваат да се бираат од овие два модели. Принтовите пак се многу понагалсени за разлика од моделите од изминатите години.

Кај луксузните модни марки доминираат логата – лого како натпис или лого како знак.

Версаче

Подеднакво популарни се моделите со нагласен животински принт, па дури и принт од животни како кај моделите од актуелната колекција на Гучи.

гучи

Живите бои на слип гаќичките се исклучително модерни, па така популарни се костимите за капење во портокалова или нагласена светло-сина боја.

Како и кај женските костими за капење, така и за мажите моделите со принт од ѕвездички се вистински летни ѕвезди.

валентино