Како Владо Георгиев го поминува одморот во Црна Гора ?

Како Владо Георгиев го поминува одморот во Црна Гора ?

Дали мега популарниот црногорски пејач Владо Георгиев е спремен за летните денови ?

Тој за време на престојот во својата родна Црна Гора, времето го поминува со долгогодишниот пријател и колега Игор Лазиќ-Нигор, а како изгледа нивната дружба можеме да процениме врз основа на заедничката фотографија објавена на социјалните мрежи.

Имено, станува збор за „неверојатна“ фотографија, затоа што на неа пејачот има дефинирани стомачни мускули и портокалова брада. А ни едното ни другото се својствени за Владо Георгиев…