Како се слави Св. Патрик во светот – фотографии

Како се слави Св. Патрик во светот – фотографии

Додека многумина го гледаат Денот на Свети Патрик како изговор за да пијат многу додека носат зелена капа, во светот има малку повеќе од тоа.