Како преубавата Кејт Аптон внимава на своето тело?

Како преубавата Кејт Аптон внимава на своето тело?

Преубавата американска манакенка и глумица, Кејт Аптон секогаш луѓето околу нив ги остава без здив со нејзината убавина, а дека ништо не паѓа од небо, па дури ни згодно тело, таа покажува со сериозно тешки вежби во теретана.

Додека повеќето тренираат за да имаат секси тело само за во летните периоди, Кејт не го пропушта тој ритуал ниту во најтоплите денови. Секојдневно ја повторува фитнес програмата. Во текот на тренингот знае добро да се испоти и да крева тегови со голема тежина. Како доказ за сето тоа е дека Кејт Аптон тежи околу 45 килограми.

Таа редовно споделува фотографии на својот Инстаграм профил како би ги мотивирала и останатите редовно да посетуваат теретана. Дел од нив веројатно се мотивирани, а повеќето се мотивирани да го посетуваат нејзиниот Инстаграм профил кој е преплавен со провокативни фотографии.

Добар потег зарем не?