Како помина роденденот на Аристотели Битсиани

Како помина роденденот на Аристотели Битсиани

Еден од омилените машки брендови кај нас, Аристотели Битсиани, го прослави својот 21ви роденден. Во нивниот продажен салон во Т.Ц. Соравиа, голем број на јавни личности, пријатели и лојални купувачи на брендот се собраа да го прослават роденденот.

За се да биде на виско ниво, претставниците на брендот од компанијата Fashion Group се погрижија за добрата забава и убавата атмосфера.

Специјален гостин на роденденот беше бренд амбасадорот на Битсиани Влатко Лозаноски кој имаше и свој настап пред гостите.

Стил, елеганција и гламур… Погледнете како беше на прославата на Битсиани.