Како не сме го приметиле ова досега?

Без Дизни цртаните филмови тешко можеме да го замислиме животот, многу од нив и напамет знаеме колку пати сме ги гледале, но веројатно никој не приметил како Дизни, не „измамувал“ со децении.

И да не биле неколкуте вжештени фанови, кои ги споредиле сцените од прочуените цртани, кој знае дели оваа тајна некогаш би била откриена. Но реалноста е проста – за да се заштедат пари, команијата Дизни ги рециклира истите анимирани кадри.