Како изгледаше снимањето на ЏОКЕР од зад сцената

Како изгледаше снимањето на ЏОКЕР од зад сцената

Режисерот на Џокер, Тод Филипс нè носи „зад сцената“ на тековно најгледаниот филм и открива еден мал детал. До сега стана јасно дека Џокер во моментов е најгледаниот филм на светот. Секој нов член кој станува дел од ова светско филмско семејство никогаш не престана да зборува за филмот и јасно е дека тој стана еден од главните кандидати за Оскар.

Но, додека вестите за ова прашање допрва треба да дојдат, задоволниот директор Тод Филипс е задоволен што сподели повеќе новости со фановите во врска со создавање на ова ремек-дело.