Како изгледа трансформацијата на Тејлор Свифт од човек во зомби?

Како изгледа трансформацијата на Тејлор Свифт од човек во зомби?

Тејлор Свифт на својот Youtube канал сподели видео како е направена трансформацијата во зомби за нејзиниот последен, a воедно и доста успешен видео запис за песната „Look what made me  do“. 

Во видеото за истоимената песна Тејлор промени неколку костими освежувајќи го својот изглед од нејзините претходни видеа.Ниту еден костим не бил толку комплициран и не одзел толку време како костимот за зомби во ова видео. Тејлор исто така објави и уште две видеа од зад сцената на нејзиниот официјален YouTube канал.

Погледнете ја целата трансформација