Како изгледа свадбената торта на принцот Хари и Меган Маркл?

Како изгледа свадбената торта на принцот Хари и Меган Маркл?

Кенсингтонската палата објави фотографија од свадбената торта на принцот Хари и Меган Маркл. Тортата ќе биде послужена на вечерната прослава.

Слаткиот десерт со лимон е дизајниран од Клер Птак, а во него има и сируп од бозел направен од дрвјата на имотот на Сандрингемскиот дворец на кралицата.