Како изгледа моќниот Lamborghini Urus?

Како изгледа моќниот Lamborghini Urus?

Lamborghini Urus е новиот SUV на автомобилскиот гигант, кој официјално ќе биде претставен на 4-ти декември оваа година.

Моделот се очекува да пристигне на пазарот во 2018 година. Погледнете го видеото!