Како Бела Хадид го задржи вниманието кон себе на ревијата “Victoria’s Secret”?

Како Бела Хадид го задржи вниманието кон себе на ревијата “Victoria’s Secret”?

Најпознатиот бренд за долна облека направи свој спектакал кој бил одржан во Шангај, а за Бела Хадид се зборувало со часови по ревијата на “Victoria’s Secret” – и тоа со причина.

На гламурозната ревија на “Victoria’s Secret” одржана во понеделникот на 20-ти ноември во Шангај, ѕвезда на вечерта, без сомнение, била 21-годишната манекенка Бела Хадид.

Бела, за разлика од минатогодишната ревија на која одела на пистата прилично затегната, оваа вечер покажала и повеќе од што требало.

Во текот на последното излегување во најсексапилната долна облека на најпознатиот бренд, Бела ги кренала двете раце над глава и градникот се спуштил, па нејзините брадавици можеле да ги видат сите.

Повеќе од јасно е зошто сите гледале во неа. Поточно – во нејзините гради.

Погледнете и едно од излегувањата на Бела на пистата: