Кајли Миног во секси фустан на средба со принц Вилијам

Кајли Миног во секси фустан на средба со принц Вилијам

Кајли Миног на еден настан во Лондон се сретна со принц Вилијам, а Интернет се вжешти од коментари на сметка на нејзиниот стајлинг.

Кајли очигледно беше мошне возбудена поради оваа средба, но на повеќето в очи им падна нејзиниот фустан, кој ги оркеива грбот и деколтето, па затоа многумина го оценија како непристоен.

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue) on