Кајли Џенер се разголи за V Magazine

Кајли Џенер се разголи за V Magazine

По репутацијата на нејзината сестра, Кајл Џенер фотографирана е во секси пози, за прв пат таа ги покажа своите голи гради.

Станува збор за фотосесија за V Magazine, а младата Кајли носи целосно проѕирен фустани на фотографиите.

„Ова е мојот прв гол едиторијал. Јас секогаш објавувам секси фотографии, но никогаш не сум гола” – вели Кејли.