Кајли Џенер ни покажува како се шминка за „Вог“

Кајли Џенер ни покажува како се шминка за „Вог“

Кајли Џенер изгради козметичка империја со „Kylie Cosmetics“ и постојано ја надградува со нови и нови палети и производи.

Ѕвездата од шоуто „Keeping Up with the Kardashians“ сними мејкап туторијал за „Вог“ во кој покажува како се шминка, а во еден момент и ги оцртува усните со замижани очи. (Не е тајна дека нејзините усни се резултат на естетска корекција).