Кајли Џенер оваа недела конечно ќе ја потврди бременоста?

Реалното шоу во Чекор со Кардашијан се враќа на малите екрани во јануари, кога ќе биде емитувана епизода полна со изненадувања.

Кога е збор за најавите, семејството има толку големи вести што ни треба и недела и понеделник се да се покрие.

Ако се суди по промотивното видео, Кајли Џенер конечно ќе ја потврди бременоста.

Од друга страна можно е фокусот на епизодата ќе биде на Клои, која веќе ја призна бременоста.