Кајли Џенер ја претстави својата новогодишна колекција

Кајли Џенер ја претстави својата новогодишна колекција

Кајли Џенер ја презентираше својата новогодишна колекција на шминка наречена Kylie Cosmetics 2018 Holiday Collection.

Новите производи се спакувани во сини обвивки со снегулки и накит,а според стручното мислење, колекцијата е многу подобра од минатогодишната.

Ова е трета новогодишна колекција на Кајли Џенер.