Кајли Џенер и Дрејк се во врска

Кајли Џенер и  Дрејк се во врска

Кајли Џенер и Дрејк последниве неколку недели ја зачестиле својата дружба.

Очевидци тврдат дека тие се повеќе од другари. Кајли присуствувала на неговата роденденска забава како и на забавата по повод Ноќта на вештерките.

Пред неколку месеци Кајли ја раскина долгогодишната врска со таткото на својата ќерка Сторми, Травис.