Кајли Џенер го прослави вториот роденден на Сторми

Кајли Џенер го прослави вториот роденден на Сторми

Сторми Вебстер, иако полни две години, имаше луксузна роденденска забава, испланирана од нејзината мајка Кајли Џенер.

Всушност, се работеше за своевиден „карневал на глави“, бидејќи сè беше украсено со персонализирани детали со лицето на девојчето.

За децата имаше постојана забава, интерактивни играчки, а лицето на Сторми беше насекаде. Без разлика што на некого целиот концепт може да му изгледа застрашувачки, повеќе од очигледно е дека сите навистина се забавувале.

View this post on Instagram

#stormiworld ⚡️🤍

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

View this post on Instagram

favorite day of the year ⛈

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on