Кајли Џенер ги отвори вратите од својот дом

Кајли Џенер ги отвори вратите од својот дом

Се ближи крајот на 2018 година, а големите наши и светски ѕвезди веќе се подготвуваат за новогодишните празници.

Кајли Џенер одлучи оваа година својот дом да го украси со невообичаена елка.Огромно дрво со украсено со златна боја, која е висока од подот до плафонот.

Изгледа дека Кајли не сакала да штеди  на новогодишните украси, па сакала да внесе новогодишна магија во својот дом.