Каде оди салото кога слабееме?

Каде оди салото кога слабееме?

Дали некогаш се прашувате што се случува со салото кога ќе ги изгубиме килограмите?

Салото со слабеењето разбива на вода и јаглерод диоксид. Јаглеродниот диоксид исчезнува при дишење, поточно издишивање, додека водата го напушта телото во вид на урина, солзи или пот.

Погледнете го видеото за повеќе детали.