ЈК, Милиграм и Суреал ја објавија својата нова песна

Како што е веќе долго најавувано, ЈК, Милиграм и Суреал ја објавија својата нова песна со наслов Марихуана.

Долгоочекуваната песна е објавена на каналот на Милиграм.