Јелена Розга во волуменозна црна креација на MAC

Јелена Розга во волуменозна црна креација на MAC

Јелена Розга мамеше погледи кога зачекори на првите регионални музички награди во Белград.

41-годишната хрватска пејачка се појави во црна волуменозна креација и измами само комплименти. Во текот на свеченоста, музичката ѕвезда се поресоблече во бела креација и на сцената ја изведе својата нова песна „Moje proljece“.