Јелена призна со што го нервира Новак Ѓоковиќ

Јелена призна со што го нервира Новак Ѓоковиќ

Јелена и Новак се хармоничен пар и многу се сакаат, а сега таа призна со што го нервира Новак.

Тој не е секогаш воодушевен од фактот дека треба да се фотографира, а една слика направена на Малдиви е идеален пример за ова.

Во една пригода Јелена направила селфи од нив двајцата, на кое Новак изгледа сосема збунет и незаинтересиран.

„Моето лице: чиста среќа. Неговото: среќа со блага иритација што го  расипувам моментот да не фотографирам“ – напишала Јелена со што ги изненади сите, но, исто така и ги насмеа со објавата.