Јелена Карлеуша за разводот на Ана Кокиќ

Јелена Карлеуша за разводот на Ана Кокиќ

Веста која силно одекна на Божиќ за разводот на Ана Кокиќ, стигна и до Јелена Карлеуша која јавно на Твитер и се обрати на нејзината колешка и упати порака до неа.

-Искрено многу би е жал поради Ана Кокиќ и веста дека се разведува. Има две ќерки исто како и јас, таа е жена која се бори во својата работа храбро…И посакувам многу среќа, да биде јака и да реши она како што сака да биде. Заслужува да биде среќна и ќе биде, напиша Карлеуша.