Јелена Карлеуша во садо-мазо стајлинг

Јелена Карлеуша во садо-мазо стајлинг

 Јелена Карлеуша своето слободно време го поминува во фотографирање за социјалните мрежи.

Овојпат Јелена јавноста одново ја запрепасти со уште попровокативни и поразголени фотографии.

View this post on Instagram

BAM!🙉 In @deviantlavie

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on