Јелена Карлеуша со ќерките стигна кај Душко во Кина

Јелена Карлеуша со ќерките стигна кај Душко во Кина

Јелена Карлеуша отпатувала во Кина кај својот сопруг, а со себе ги земала и ќерките Атина и Ника.

Судејќи според фотографиите, ЈК ужива, а посебно ѝ годи што семејството е повторно на едно место.

View this post on Instagram

🌴🌴🌴

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

View this post on Instagram

Vacation mode ON

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on