Јелена Карлеуша повторно се соблече

Јелена Карлеуша повторно се соблече

Јелена Карлеуша не престанува со објавување на фотографии на социјалните мрежи.

Овојпат таа за потребите за снимањето на нова емизија повторно се соблече односно се облече контраверзно. Креациите кои таа ги носи се нејзино дело.