Јелена Карлеуша почна да меша на настап, задникот никогаш поголем

Јелена Карлеуша објави видео од нејзиниот настап и за секунда ги разбуди сите кои се на Твитер.

Знаеме дека ЈК е добро градена, но на нејзиниот задник и нема конкуренција.