Јелена Карлеуша открива: Ме малтретираа во основно училиште

Јелена Карлеуша открива: Ме малтретираа во основно училиште

Девојчето кој нејзините соученици брутално ја претепаа, а видеото го објавија на интернет, ја остави Србија во шок.

Апел за нешто да се смени упати и Јелена Карлеуша. Пејачката на Твитер откри дека и она била на удар на насилниците.

Како некој кој и самиот бил жртва на насилство, апелирам на јавноста и медиумите со заеднички сили да им помогнеме на загрозените деца – напиша таа.

Како пишува Свет, Јелена никогаш не открила дека била физички малтретирана во училиште, туку дека никогаш не се вклопувала поради тоа што била поразлична од другите.