Јелена Карлеуша објави нова песна

Јелена Карлеуша објави нова песна

Јелена Карлеуша беше една од многуте изведувачите кои настапија на вчерашното доделување на наградите MAC во Штарк арената во Белград.

Премиерно ја изведе долгоочекуваната песна ,,Лајк” чија аудио верзија може да се најде на нејзиниот YouTube канал. Песната е во соработка со Gazda Paja кој воедно е и автор на текстот и музиката.

Во продолжение слушнете го новиот хит на Јелена Карлеуша :