Јелена Карлеуша најави нов албум

Јелена Карлеуша најави нов албум

Јелена Карлеуша минатата година сними нова песна со наслов ,,La Bomba” и истата е во соработка со Пабло Витар.

Песната е изведена на шпански и англиски јазик и истата била наменета за Еуросонг 2020. Оваа соработка ќе се најде на новиот албум кој Јелена Карлеуша се надева дека ќе биде промовиран оваа пролет. Албумот е со наслов ,,Alpha”.