Иванка Трамп во бел комплет од Ролан Муре

Иванка Трамп во бел комплет од Ролан Муре

Меланија Трамп непрекинато е анализирана од глава до пети и модно критикувана, но постојано документирани се и стилските избори на другите жени во животот на Доналд.

Една од неговите две ќерки беше фотографирана во бело здолниште и бела блуза со пеплум од Ролан Муре и нормално изгледаше прекрасно.

Белите креации 37-годишната Иванка ги носеше изминатиов октомври за средбата со Кание Вест во Белата куќа.