Историскиот филм „Викторија и Абдул“ доби свој трејлер

Историскиот филм „Викторија и Абдул“ доби свој трејлер

Првото официјално најавно видео за историската драма „Викторија и Абдул“ е достапно за широката јавност.

Невреојатната приказна базирана на вистините настани говори за пријателството помеѓу кралицата Викторија во поодминати години (ликот го игра оскаровката Џуди Денч) и индискиот чиновник по име Абдул Карим.