Ирина Шајк во преубава летна комбинација за на плажа

Ирина Шајк во преубава летна комбинација за на плажа

Погледнете ги фотографиите од Ирина Шајк една од најпознатите манекенки во светот денеска. Повторно се најде во центар на внимание.

Ирина Шајк е прогласена за бикини модел на годината, па воопшто не не чуди што кроп топ стои совршено на неа.

Моделот кој го одбрала таа има ефектни и силни бои кои одговараат на бронзен тен, можеме слободно да кажеме и дека нејзиниот модел е кичаст, но сепак прекрасно и прилега и на бојата на кожата и на совршеното тело.

Погледнете како изгледа Ирина Шајк во бронзен кроп топ