Ирина Шајк во новата кампања на Intimissimi

Ирина Шајк во новата кампања на Intimissimi

Ирина Шајк е ѕвезда во новата кампања на Intimissimi за колекцијата на долна облека насловена Invisible Touch.

Супермоделката позира во новите парчиња долна облека на Intimissimi.