Ирина Шајк во есенската колекција на Ellen Tracy

Ирина Шајк во есенската колекција на Ellen Tracy

Ирина Шајк се здружи со брендот Ellen Tracy и ја претстави колекцијата есен 2018.

„Многу сум возбудена што склучив партнерство со Ellen Tracy. Брендот има долга историја и почит во модната индустрија и многу сум задоволна што ги следам стапките на икони како Синди, Кристи и Стефани“ – вели Шајк.

Фотографиите ги потпишува Рован Пејпир.