Ирина Шајк новото насловно лице на Vogue

Ирина Шајк новото насловно лице на Vogue

Ирина Шајк  ги краси страниците на најновото издание на „Vogue“ Германија.

За едиторијалот, 34-годишната Русинка заведуваше пред објективот на фотографското дуо Луиџи и Ланго. Фотосесијата е снимена на локации покрај Езерото Комо во Италија.

Шанел, Долче и Габана и Сен Лоран се дел од брендовите чии креации Ирина носи за фотосесијата.