Ирина Шајк мами погледи низ Њујорк

Ирина Шајк мами погледи низ Њујорк

Ирина Шајк беше фотографирана во Њујорк во урбана комбинација од припиен мини фустан, црно-бела јакна и чизми во војнички стил.

Убавата русинка каде и да се појави остава занемени лица и мами погледи.