Ирина Шајк и Стела Максвел креираа чанти за The Kooples

Ирина Шајк и Стела Максвел креираа чанти за The Kooples

Ирина Шајк и Стела Максвел за момент влегоа во улога на дизајнерки. Популарните манекенки креираа два модели на чанти за „The Kooples“, кои се изработени во неколку варијации и бои.

32-годишната Русинка и 28-годишниот ангел на Victoria’s Secret ги презентираа своите креации во новата кампања на францускиот бренд.