Ирина Шајк заводлива дива на забава

Ирина Шајк заводлива дива на забава

34-годишната Русинка присуствуваше на забава во Лондон огранизирана по повод BAFTA. 

Забавата беше организирана од британскиот Вог и од компанијата за луксузен накит Tiffany & Co. Руската убавица заведуваше во креација од Рикардо Тиши, креативниот директор на Burberry, со кого и пристигна на свеченоста. Својот стајлинг, Шајк го комплетираше со накит од Tiffany & Co.