Ирина Шајк е ѕвездата во новата кампања на Max Mara

Ирина Шајк е ѕвездата во новата кампања на Max Mara

Ирина Шајк позираше со најновите модели очила за сезоната пролет/лето 2020 на познатиот бренд Max Mara.

За промотивните фотографии беше задолжен Рован Пепиер.