Ирина Шаик без шминка на насловна на Вог

Ирина Шаик без шминка на насловна на Вог

Интересна насловна страница подготви германското издание на Вог. Имено, за насловната позира убавата Русинка, Ирина Шаик, но интересно е тоа што таа не е воопшто нашминкана.

За убавиот изглед на топ моделот беше доволна само бела лежерна кошула и тенко златно ланче со иницијал М.

Фотографијата на насловната, како и оние за едиторијалот, ги потпишува Денил Џексон.