iPhone 11 наскоро со промоција

iPhone 11 наскоро со промоција

Традиционално, како и секоја година речиси, Apple ќе го претстави новиот iPhone 11 во театарот Стив Џобс на 10 септември.

На официјалната промоција се очекува да презентиран и новиот Apple Watch 5.

Спред информациите кои протекуваат очекувањата за новиот iPhone се големи, а неговата продажба ќе започне на 20 септември по цена од 800 до 1400 долари.