Инспирирајте се од популарната фитнес блогерка Лиса

Инспирирајте се од популарната фитнес блогерка Лиса

Лиса Ленсфорд нуди инспирација за вежби кои можете да ги правите дома и кои не бараат фитнес опрема. Но, едно е нешто е потребно – желба. Лиса ја добила таквата желба во 2015 година, кога започнала да вежба со тегови за да ја промени тенката фигура и брзо си го променила изгледот. Таа започнала да споделува тренинзи и совети со своите фанови на Instagram и брзо стана една од најпопуларните фитнес блогерки.

Замислете како сакате да изгледа вашето тело во бикини ова лето и веднаш ќе добиете мотивација да скокнете од креветот и да започнете да тренирате. Заслужувате да излезете од периодот на изолација подобри и попривлечни.

ВЕЖБИ ЗА СТОМАЧНИТЕ МУСКУЛИ И ЈАДРОТО

ВЕЖБИ ЗА ЗАДНИК

ВЕЖБИ ЗА НОЗЕ

ВЕЖБИ ЗА ГРБ

ВЕЖБИ ЗА РАЦЕ

ВЕЖБИ ЗА РАСТЕГНУВАЊЕ

ВЕЖБИ СО ВИСОК ИНТЕНЗИТЕТ ЗА „ТОПЕЊЕ“ КАЛОРИИ