Има 74 години и изгледа феноменално

Освен што ги чува внуците, 74-годишната баба Ребека Ланас води активен живот. Таа е инстукторка по зумба, а а ја освои и титулата Мис Флорида во категоријана на постари жени.

Таа, како и голем број неверојатни жени, за еден видео формат се согласија на разговор, како би ги мотивирале другите жени.

Меѓу мајките и бабите од видеото, најголемо внимание привлече Ребека, пред се заради одличниот изглед.