Иги Азалија стана мајка

Иги Азалија стана мајка

На својот профил на Instagram, 30-годишната раперка ги потврди гласините дека доби син.

 

Азалија моментално е во врска со раперот Џордан Картер, познат како Playboi Carti. Тие започнаа да се состануваат во 2018 година, а три месеци подоцна се вселија под ист покрив.

Имам син.

Го чекав вистинскиот момент за да кажам нешто, но колку повеќе време поминува, толку повеќе сфаќам дека секогаш ќе чувствувам неспокојство кога споделувам толку џиновска вест со светот.

Сакам да го чувам неговиот живот приватен, но сакам да појаснам дека тој не е тајна и го сакам премногу.